Home > Novosti > Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednim gospodarstvima kroz sufinanciranje mjera ruralnog razvoja u poljoprivredi Primorsko-goranske županije u 2022. godini.

Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednim gospodarstvima kroz sufinanciranje mjera ruralnog razvoja u poljoprivredi Primorsko-goranske županije u 2022. godini.

Na web stranicama Primorsko – goranske županije objavljen je Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednim gospodarstvima kroz sufinanciranje mjera ruralnog razvoja u poljoprivredi Primorsko-goranske županije u 2022. godini.

Javnim pozivom za dodjelu potpora poljoprivrednim gospodarstvima podupiru se tri mjere – očuvanje i razvoj poljoprivrednog gospodarstva, razvoj i obnova stočnog fonda na području Gorskog kotara i povećanje konkurentnosti poljopirvrednih gospodarstava ulaganjem i razvojem divesificiranih djelatnosti. Sufinancira se 80 posto potpore do 30 tisuća kuna po gospodarstvu, a jedan od uvjeta je da korisnici imaju minimalno jednu zaposlenu osobu. Rok za podnošenje prijava je 16. kolovoz.

Sve dodatne informacije pronađite na linku https://www.pgz.hr/projekt_program/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-poljoprivrednim-gospodarstvima-kroz-sufinanciranje-mjera-ruralnog-razvoja-u-poljoprivredi-primorsko-goranske-zupanije-u-2022-godini-2/.

Leave a Reply