Home > Novosti > Prve izmjene XI. Natječaja za tip operacije 5.2.1 “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala”

Prve izmjene XI. Natječaja za tip operacije 5.2.1 “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala”

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 28. travnja 2021. godine prve izmjene XI. Natječaja za provedbu Mjere 5 “Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti” podmjere 5.2. “Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima” – za provedbu tipa operacije 5.2.1. “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala”.

Mijenja se rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu, koji je od 12.00 sati 30. travnja do 12.00 sati 30. lipnja 2021. godine.

Natječaj i njegove izmjene možete pogledati ovdje.

Napomena- novi, XII. Natječaj za ovaj tip operacije biti objavljen već u srpnju 2021. godine.

 

Izvor: https://www.apprrr.hr/prve-izmjene-xi-natjecaja-za-tip-operacije-5-2-1-obnova-poljoprivrednog-zemljista-i-proizvodnog-potencijala/

Leave a Reply