Home > Novosti > Produljen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za tip operacije 4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”

Produljen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za tip operacije 4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”

S obzirom na stanje uzrokovano pandemijom COVID-19 kao i situacije na područjima pogođenim potresom, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjenu Natječaja za provedbu Mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu” iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Prvom izmjenom Natječaja za provedbu Podmjere 4.4. “Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena”, tipa operacije4.4.1. “Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša”, produljen je rok za podnošenje zahtjeva za potporu sa 11. siječnja 2021. godine na 01. ožujka 2021. godine do 12.00 sati, a u ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen.

Detaljnije možete pogledati ovdje.

 

Izvor: https://www.apprrr.hr/produljen-rok-za-podnosenje-zahtjeva-za-potporu-za-tip-operacije-4-4-1-neproduktivna-ulaganja-povezana-s-ocuvanjem-okolisa/?fbclid=IwAR1mppLWSP0I9hMgFF6-EHSnAyigFLM_N8BUxmlebVCcteZKQfOB4B1ODEc

Leave a Reply