Home > Novosti > Obavijest korisnicima 1. Natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1.

Obavijest korisnicima 1. Natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1.

Temeljem Upute Ministarstva poljoprivrede o postupanju po konačnim Zahtjevima za isplatu prilikom provedbe 1. Natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020 (Narodne novine, broj 117/17 i 1/18), a uzimajući u obzir ograničenja u planiranoj provedbi projekata uzrokovanih pandemijom COVID-19, Agencija za plaćanja će odobriti i isplatiti konačni Zahtjev za isplatu i onim korisnicima koji u fazi administrativne kontrole konačnog Zahtjeva za isplatu nisu ispunili pokazatelje vezano uz odredbe zapošljavanja nositelja diversificirane djelatnosti.

Navedeni uvjet korisnik je dužan ispuniti u roku od godine dana od datuma podnošenja konačnog Zahtjeva za isplatu. Navedeni rok od godine dana odnosi se i na stvaranje novih i na zadržavanje postojećih radnih mjesta.

Detaljnije možete pročitati ovdje

 

Izvor: https://ruralnirazvoj.hr/obavijest-korisnicima-1-natjecaja-za-provedbu-tipa-operacije-6-2-1/?fbclid=IwAR2bC6rcx-gvabLRW8eQ0MpimQnMf_Nnlo84M1dmDPAuhTuqfZhSFiB9_pU

Leave a Reply