Home > Novosti > Besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta “Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko-goranske županije”

Besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta “Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko-goranske županije”

U ime Riječke razvojne agencije Porin, potporne institucija Grada Rijeke, prenosimo Vam poziv za prijavu na besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta „Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko – goranske županije“. Radionice će se održavati u rujnu na 2 lokacije: Krk i Delnice.

Cilj projekta je podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti sa višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim s ciljem jačanja konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanja broja novih poduzeća, povećanja stope preživljavanja poduzeća te rasta i razvoja dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko – goranske županije.

Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu“  koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3.1. – prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo.

Ciljne skupine: mladi (potencijalni poduzetnici i/ili koji su podnijeli zahtjev za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja HZZ-u); poduzetnici malog gospodarstva registrirani u RH sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva, nezaposlene osobe evidentirane u HZZ-u; studenti i dr.  

Detaljnije informacije po gradovima možete pronaći ovdje:

Delnice 10. rujna 2019. s početkom u 10 sati

Krk 18. rujna 2019. s početkom u 10 sati


Leave a Reply