Home > Novosti > OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA OSNIVAČA ŠKOLSKIH USTANOVA ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU ŠKOLSKOG MEDNOG DANA S HRVATSKIH PČELINJAKA ZA 2019. GODINU

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA OSNIVAČA ŠKOLSKIH USTANOVA ZA SUDJELOVANJE U PROGRAMU ŠKOLSKOG MEDNOG DANA S HRVATSKIH PČELINJAKA ZA 2019. GODINU

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 02. rujna 2019. godine Javni poziv čiji je predmet iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Programu za financiranje prihvatljivih troškova za med zapakiran u Nacionalnu staklenku volumena 370 ml.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju osnivači školskih ustanova: Republika Hrvatska, jedinica lokalne samouprave, jedinica područne (regionalne) samouprave i druge pravne ili fizičke osobe.

Pozivom je osigurano 1,1 milijun HRK za podjelu staklenki meda učenicima prvih razreda osnovnih škola.

 Program će se provoditi na prostoru cijele Republike Hrvatske, u prvim razredima osnovnih škola, 09. prosinca 2019. godine, povodom obilježavanja Sv. Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara.

Više o ovoj temi možete pročitat ovdje

Leave a Reply