Home > Novosti > Besplatna radionica u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ u Staroj Sušici

Besplatna radionica u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ u Staroj Sušici

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije u suradnji sa konzultantskom kućom Poslovni biro PBIRO d.o.o. iz Rijeke organizirao bi besplatnu radionicu „Potpore za razvoj poljoprivrednih djelatnosti u 2018.“.
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u lipnju 2018. objavila je Natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, pa je PBIRO d.o.o. pripremio kratku radionicu u trajanju maksimalno 2 školska sata.
Temeljem brojnih upita poljoprivrednika primjećeno je kako potencijalnim prijaviteljima najveći problem predstavlja razumijevanje složenih natječajnih uvjeta, te prepoznavanje vlastite i investicijske sukladnosti s istima.
Radionica bi za polaznike bila u potpunosti besplatna i održala bi se u prostorijama Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj u Staroj Sušici, Karolinska cesta 87. Kao termin održavanja radionice predlažemo period od 24. do 28. rujna 2018. godine.
Stoga vas ovim putem pozivamo na suradnju, a sve kako bi zajedničkim snagama motivirali poljoprivredna gospodarstva te im pomogli u apliciranju za bespovratna sredstva za razvoj poslovanja.

Leave a Reply