Home > Novosti > Otvorena Javna rasprava o Nacrtu pravilnika za Mjeru 6, podmjeru 6.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima” i podmjeru 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

Otvorena Javna rasprava o Nacrtu pravilnika za Mjeru 6, podmjeru 6.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima” i podmjeru 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

Na E-savjetovanju je u javnu raspravu pušten Nacrt pravilnika o provedbi tipa operacije 6.1.1. „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“ i tipa operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje konstruktivne prijedloge, kojima bi se oplemenila konačna inačica Pravilnika po kojem će se provoditi već prvi sljedeći natječaj.

U E- savjetovanje možete se uključiti putem sljedeće poveznice, a više informacija o svim otvorenim javnim savjetovanjima možete pronaći ovdje.

Također, portal pruža mogućnost preuzimanja dokumenta u “Word” obliku, a rok za dostavu mišljenja, odnosno komentara je završno s 20. veljačom 2018. godine.

Više o ovome ovdje.

Leave a Reply