Home > Novosti > LAG Gorski kotar organizira radionicu za poljoprivrednike s područja Gorskog kotara na temu Sustava oporezivanja poljoprivrednih gospodarstava i Potpora male vrijednosti

LAG Gorski kotar organizira radionicu za poljoprivrednike s područja Gorskog kotara na temu Sustava oporezivanja poljoprivrednih gospodarstava i Potpora male vrijednosti

LAG Gorski kotar dana 21. studenog 2017. godine, u prostorima Vijećnice Općine Lokve (Šetalište Golubinjak 6, Lokve) organizira radionicu namijenjenu obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i svim zainteresiranim dionicima s područja Gorskog kotara s temama „Sustav oporezivanja poljoprivrednih gospodarstava“ i „Potpore male vrijednosti“. Radionica će se održati u vremenskom periodu od 09.00-16.00 sati (1. dio predavanja vezan za sustave oporezivanja od 09.00-12.00 sati, zatim slijedi stanka u periodu od 12.00 do 13.00 sati, te nakon toga, 2. dio predavanja na temu potpora male vrijednosti u vremenskom periodu od 13.00-16.00 sati).

 Radionicu će voditi stručnjaci iz Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika (HZRIF), gđa. Miljenka Cutvarić i g. Ivica Milčić.

 Ova radionica sufinancirana je sredstvima Primorsko-goranske županije u okviru Programa i projekata iz područja poljoprivrede iz proračuna PGŽ za 2017. godinu.

 Molimo sve zainteresirane da pred prijavu izvrše putem elektronske pošte LAG-a Gorski kotar: info@lag-gorskikotar.hr ili telefonski na broj 051/831-205,  zbog ograničenih kapaciteta dvorane.  

Leave a Reply