Home > Novosti > Prioritetna obrada pristiglih Zahtjeva za Mjeru 6 PRR-a RH 2014.-2020.

Prioritetna obrada pristiglih Zahtjeva za Mjeru 6 PRR-a RH 2014.-2020.

S obzirom na veliki broj upita zainteresiranih, a vezano za obradu prijava, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju dodatno je intenzivirala svoje aktivnosti na obradi Zahtjeva za potporu iz mjere 6, zaprimljenih po natječaju za tip operacije 6.1.1. – Potpora mladim poljoprivrednicima (813 zahtjeva) te tip operacije 6.3.1 – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (4189 zahtjeva).

U ovom je trenutku, prema njihovim informacijama, u obradi angažirano više od 50 djelatnika, stoga se očekuje da će tijekom rujna i listopada već biti izdane Odluke o dodjeli sredstava.

Zbog toga, iz Agencije za plaćanja mole korisnike da žurno odgovaraju na zahtjeve za obrazloženja i ispravke upućene od njihove strane, kako bi se prijave obradile u planiranim rokovima te omogućilo raspisivanje natječaja za navedene operacije, predviđene tijekom listopada, odnosno studenog ove godine.

O svim novostima, odnosno rezultatima obrade informacije se mogu dobiti putem mrežnih stranica  ruralnirazvoj.hr, apprrr.hr  i društvenim mrežama.

Više pročitajte ovdje.

Leave a Reply