Home > Novosti > Sajam zdravog življenja

Sajam zdravog življenja

Događanje pod nazivom „Sajam zdravog življenja“ održava se u periodu od 20. do 22. listopada 2017. godine na Zagrebačkom velesajmu, a u sklopu čega će se održati i Sajam lova i ribolova.

Naime, Zagrebački velesajam Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije ponudio je sudjelovanje, te Vam ovim putem dostavljamo informaciju o predmetnom događanju kako biste se, ukoliko ste zainteresirani, mogli prijaviti za sudjelovanje.

Centar planira uzeti u zakup prostor određene kvadrature te Vas zato molimo i mi, uz njih, da razmotrite mogućnost sudjelovanja na predmetnom Sajmu.

Proizvođačima i pčelarima koji iskažu interes i obvežu se na obvezno sudjelovanje Centar će osigurati besplatan paviljonski uređeni izložbeni prostor koji sadrži: paušal za električnu energiju, unos u katalog, prijavnu pristojbu, tipsko uređenje prostora ovisno o veličini štanda (tepih, natpis, obodne stijene, pult, stolica, priključak električne energije, reflektor).

Predstavnici Zagrebačkog velesajma preporučili su mogućnost smještaja pod povoljnijim uvjetima u blizini, Hostel Arena Zagreb, Remetinački Gaj 28, 01/6421-950, a moguće je i da Zagrebački velesajam dodatno pregovara oko cijene smještaja.

Kontakt osoba za dodatna pojašnjenja ispred Zagrebačkog velesajma je gđa Gordana Miošić, 01/650-3431.

Molimo Vas da svoj interes za sudjelovanjem potvrdite Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ na njihov e-mail: cprr@hi.ht.hr, najkasnije do 10. kolovoza 2017. godine.

Leave a Reply