Home > Novosti > Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za provedbu mjera radi ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 u sektoru malog gospodarstva na području Primorsko-goranske županije u 2020.

Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za provedbu mjera radi ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 u sektoru malog gospodarstva na području Primorsko-goranske županije u 2020.

Objavljen je Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za provedbu mjera radi ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 u sektoru malog gospodarstva na području Primorsko-goranske županije u 2020.

Prijave se zaprimaju kontinuirano, do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Korisnici mjere su poduzetnici registrirani u Republici Hrvatskoj odnosno mikro i mali subjekti malog gospodarstva sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva i, koji se ne bave poljoprivrednom djelatnosti  ( i to: d.o.o., j.d.o.o., obrti,  zadruge i ustanove) u 100% privatnom vlasništvu  koji imaju registrirano sjedište te se aktivnost opremanja  provodi na ruralnom području Primorsko-goranske županije. Korisnici moraju imati minimalno jednu zaposlenu osobu prilikom prijave na natječaj. Nisu prihvatljivi prijavitelji koji se bave poljoprivrednom djelatnosti (osim šumarstva), djelatnosti kockanja i klađenja, financijskom djelatnosti, djelatnosti osiguranja.

Detaljnije o ovom Javnom pozivu, sve obrasce te priloge možete pronaći ovdje.

 

Izvor: https://www.pgz.hr/dokumenti/natjecaji/

Leave a Reply