Home > Novosti > Otvoreno je novo E-savjetovanje na temu Nacrta natječaja za provedbu tipa operacije 6.1.1 „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Otvoreno je novo E-savjetovanje na temu Nacrta natječaja za provedbu tipa operacije 6.1.1 „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Na portalu E-savjetovanje otvoreno je savjetovanje kojem možete pristupiti, a na temu Nacrta natječaja za tip operacije 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima”, na koji se mogu prijaviti mladi poljoprivrednici koji posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine, a planiraju financirati mnogobrojne aktivnosti kao npr. kupnja poljoprivredne mehanizacije, strojeva i opreme, kupnja domaćih životinja, višegodišnjeg bilja, sjemena i sadnog materijala višegodišnjeg bilja, kupnja, građenje ili opremanje zatvorenih i zaštićenih prostora i objekata, podizanje novih i restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada i dr.

Predmetno E-savjetovanje otvoreno je do 31. kolovoza 2021. godine, a pristupiti mu možete ovdje.

 

Izvor: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=17263

Leave a Reply