Home > Novosti > Objava rezultata Trećeg LAG natječaja za provedbu TO 7.4.1. „ULAGANJA U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO, UKLJUČUJUĆI SLOBODNO VRIJEME I KULTURNE AKTIVNOSTI TE POVEZANU INFRASTRUKTURU“, ref. oznaka natječaja 374100

Objava rezultata Trećeg LAG natječaja za provedbu TO 7.4.1. „ULAGANJA U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO, UKLJUČUJUĆI SLOBODNO VRIJEME I KULTURNE AKTIVNOSTI TE POVEZANU INFRASTRUKTURU“, ref. oznaka natječaja 374100

Lokve, 19.11.2020.

Treći LAG Natječaj za provedbu TO 7.4.1. „ULAGANJA U POKRETANJE, POBOLJŠANJE ILI PROŠIRENJE LOKALNIH TEMELJNIH USLUGA ZA RURALNO STANOVNIŠTVO, UKLJUČUJUĆI SLOBODNO VRIJEME I KULTURNE AKTIVNOSTI TE POVEZANU INFRASTRUKTURU“, ref. oznaka natječaja 374100 koji je sukladan TO 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. -2020. godine bio je objavljen 25. svibnja 2020. godine, a prijave su se zaprimale od 08. lipnja 2020. do 10.  srpnja 2020. te su ukupna raspoloživa sredstva iznosila  3.349.073,76 HRK.

Na Natječaj je bilo prijavljeno ukupno devet projekta, od kojih je osam nakon administrativne kontrole i ocjenjivanja zadovoljilo sve uvjete propisane Natječajem. Na sjednici Upravnog odbora LAG-a Gorski kotar održanoj 28. listopada 2020. godine, odlučeno je da se za osam prijavljenih projekata donosu Odluke o odabiru projekta. Nakon pravomoćnosti svih Odluka, kreirana je Konačna rang lista odobrenih projekata koju možete pogledati ovdje:

Konačna rang lista 3. LAG natječaja 374100

Temeljem natječaja za provedbu tipa operacije 7.4.1. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije«  LAG Gorski kotar nakon odabira projekata, podnosi u ime i za račun prijavitelja Zahtjeve za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) koja vrši administrativnu kontrolu, nakon čega APPRRR izdaje Odluku o odbijanju Zahtjeva za potporu ili Odluku o dodjeli sredstava.

LAG Gorski kotar čestita svim prijaviteljima i želi im uspješnu provedbu projekata!

Leave a Reply