Home > Novosti > Objavljen natječaj za potporu za aktivnosti informiranja i promoviranja za skupine proizvođača na unutarnjem tržištu

Objavljen natječaj za potporu za aktivnosti informiranja i promoviranja za skupine proizvođača na unutarnjem tržištu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 04. lipnja 2020. godine Natječaj za provedbu podmjere 3.2. „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja koje provode skupine proizvođača na unutarnjem tržištu“ – provedba tipa operacije 3.2.1 „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja“.

Svrha natječaja je sufinanciranje troškova za provođenje aktivnosti predviđenih Planom informiranja i promoviranja, a u cilju poboljšanja svijesti potrošača o postojanju i specifikaciji proizvoda proizvedenih u okviru sustava zaštićenih oznaka izvornosti (ZOI) i zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP) te sustava zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (ZTS), kao i u sustavu ekološke proizvodnje.

Rok za podnošenje prvog dijela zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 12.00 sati 06. srpnja 2020. godine do 12.00 sati 31. kolovoza 2020. godine.

Detaljnije o ovome možete pronaći ovdje.

 

Izvor: https://www.apprrr.hr/objavljen-natjecaj-za-potporu-za-aktivnosti-informiranja-i-promoviranja-za-skupine-proizvodaca-na-unutarnjem-trzistu/

 

Leave a Reply