Home > Novosti > Obavijest primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva

Obavijest primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva

Obavještavaju se primarni poljoprivredni proizvođači u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva koji pripadaju kategoriji mikropoduzeća da je 30. travnja 2020. godine objavljen Pravilnik o provedbi Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima u sektoru biljne proizvodnje i sektoru stočarstva u 2020. godini, vrijedan 53 milijuna HRK.

Cilj Programa je održati zaposlenost te postojeću razinu proizvodnje na malim poljoprivrednim gospodarstvima u sektoru voća i povrća, cvijeća, sektoru sjemena, kao i proizvodnje biljnog reprodukcijskog materijala te u stočarskim podsektorima govedarstva, svinjogojstva, konjogojstva, ovčarstva, kozarstva i peradarstva, a zbog osiguravanja kontinuirane opskrbe stanovništva hranom i potpore primarnim proizvođačima uslijed usporavanja gospodarskih aktivnosti uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19.

Detalje o provedbi možete naći ovdje.

 

Izvor: https://www.apprrr.hr/obavijest-primarnim-poljoprivrednim-proizvodacima-u-sektoru-biljne-proizvodnje-i-sektoru-stocarstva/?fbclid=IwAR1Aaf6gqZBGuQA2ixyb1ERxlyHooDdWUTGXNFBzc7xPCxx6ASWjWIKtKt4

Leave a Reply