Home > Novosti > HBOR i LAG Gorski kotar nastavljaju sa redovitim savjetovanjima na području Gorskog kotara – 25.3.2019., Lokve

HBOR i LAG Gorski kotar nastavljaju sa redovitim savjetovanjima na području Gorskog kotara – 25.3.2019., Lokve

HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa LAG-om Gorski kotar i ovaj mjesec organizira individualne razgovore za poduzetnike s područja Gorskog kotara s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u uredu LAG-a Gorski kotar u Lokvama na adresi Rudolfa Strohala 118, u ponedjeljak 25.03.2019. godine u vremenu od 10 do 14 sati.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti na besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail: info@lag-gorskikotar.hr ili tel.: 051/831-205.

Novost u ponudi HBOR-a je nova kreditna linija za privatne iznajmljivače. Tako da pozivamo sve zainteresirane da dođu i osobno pitaju sve što ih zanima oko kreditiranja svojih poduzetničkih ideja u turizmu.

Leave a Reply