Home > Novosti > Započelo podnošenje zahtjeva za operaciju 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava na nacionalnoj razini

Započelo podnošenje zahtjeva za operaciju 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava na nacionalnoj razini

Dana, 30. kolovoza 2018. godine počelo je podnošenje zahtjeva na 279 milijuna kuna vrijedan Natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ na nacionalnoj razini.

Prijave su otvorene sve do 13. prosinca ove godine, a Zahtjev za potporu podnosi se u elektronskom obliku putem AGRONET-a.

Korisnici potpore mogu biti mala poljoprivredna gospodarstava upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, ekonomske veličine iskazane u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura, a potpora po korisniku iznosi 15.000 eura u kunskoj protuvrijednosti.

Po završetku elektronskog popunjavanja Zahtjeva za potporu u AGRONET-u korisnik je dužan ispisati, ovjeriti/pečatiti i potpisati te dostaviti ovjerenu Potvrdu o podnošenju Zahtjeva za potporu preporučenom poštom s povratnicom ili osobno na adrese podružnica Agencije za plaćanja, ovisno o lokaciji ulaganja.

Pročitajte više na sljedećoj poveznici.

Natječaj i natječajnu dokumentaciju za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” možete pronaći ovdje.

Leave a Reply